menu sluit menu

Klassieke rugmassage

Home » Behandelingen » Massages » Klassieke rugmassage

Massage geeft een onmiskenbaar, bewezen effect op ons lichaam en geest.

Door spieren, huid en bindweefsel te stimuleren door kneden, rekken en door strijkingen in de richting van het hart, word de bloedsomloop bevorderd.

Het gemasseerde weefsel warmt op en dat draagt bij tot verbetering in circulatie en aanmaak van verschillende enzymen en hormonen bv het gelukshormoon-ENDORFINE die ons blij maakt.
Doordat blokkades(stress) en verklevingen in het weefsel worden los gemaakt verloopt de aan- en afvoer van stoffen op celniveau beter. De aanvoer van stoffen is nodig voor hestel en de afvoer van stoffen vermindert (spier)pijn.(afvoer van bv melkzuur uit de spieren)

Niet alleen huid en spieren worden soepeler ook pezen en gewrichten krijgen meer ruimten en dat geeft onze botten meer beweging, zenuwen worden weer meer geprikkeld en hormonale processen kunnen weer hun werk doen. Een goede massage brengt een kettingreactie opgang die reikt tot in het hele lichaam!

Massage kan ingezet worden bij het verhelpen van klachten zoal hoofpijn, spierpij, maar zeer zeker ook bij het voorkomen ervan.

Massage heeft ook een positive invloed op de stofwisseling en kan ook ingezte worden als een hulpmiddel bij afslanking en verbetering van vochthuishouding.

Het is niet allen heerlijk en ontspannend maar ook  weldadig voor je lichaam en geest.

Lees  meer over de invloeden van de massage op http://www.natuurlijkmooizijn.com/massages

 

 Contact

Schrijverskwartier 67
1967 JH Heemskerk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: